Hem » 26 november 06:04, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

26 november 06:04, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

02.17 Trafikbrott, väg 162 Brodalen, Lysekil. Polispatrull stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, sedan tidigare har återkallat körkort. Mannen har också en kniv och han är nu misstänkt för grov olovlig körning och brott mot knivlagen. 

03.22 Stöld genom inbrott, Elseberg, Uddevalla. Anmälare vaknar av att glas krossas till en fönsterruta på bostaden. Därefter har en okänd gärningsman sträckt sig in genom fönstret och tillgripit en dator. Polis skickas till platsen för att säkra eventuella spår, och en anmälan om stöld genom inbrott skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *