Hem » 26 november 05:32, Rån, Markaryd

26 november 05:32, Rån, Markaryd

En kvinna i 75-årsåldern har blivit rånad i sin bostad av flera gärningsmän. Kvinnan låg och sov när gärningsmännen på okänt sätt tog sig in i bostaden, misshandlade henne och tog hennes bil. Polis och ambulans skickas till platsen. Kvinnan kontrolleras av ambulans på plats med behöver ej medfölja till sjukhus. 

Den stulna bilen anträffas kort därpå i Strömsnäsbruk, parkerad på Sunnebrogatan. Enligt uppgifter ska tre personer synts i anslutning till fordonet. Det ska vara tre män, en klädd i grått och två svartklädda. 

Polis är mycket intresserad av tips från allmänheten. Har du sett något som du tror kan ha med händelsen att göra? Hör av dig till polisen på 114 14. 

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *