Hem » 25 november 21:12, Rattfylleri, Göteborg

25 november 21:12, Rattfylleri, Göteborg

Vi får larm om att föraren av en personbil har kört in i ett cykelställ i Krokslätt. Två personer lämnar bilen för att sedan komma tillbaka. Enligt uppgift uppträder de aggressivt och verkar påverkade. Duon kliver in i bilen igen och kör vidare längs Fridkullegatan. Föraren kolliderar med flertalet parkerade fordon, men kör vidare i riktning mot Mölndal. En patrull kan sedan säkra personerna vid Krokslätts parkgata, en man och en kvinna, i bilen. Föraren blöder från pannan. Men inget behov av ambulans. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka. Inga uppgifter om att någon annan har kommit till skada i samband med händelsen. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *