Hem » 25 november 07:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

25 november 07:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.21 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, fyra har omhändertagits, ingen har behövt följa med för provtagning.

00.33 en polispatrull träffade på två personer på Kungsgatan i Linköping. Båda två hade tecken på att de varit i handgemäng. En av männen, som är i 20-årsåldern, ska ha blivit utsatt för ett rån och polisen påbörjade en utredning om det. Den andra mannen, som är i 25-årsåldern, ska ha blivit utsatt för misshandel och även där påbörjades en utredning. 

20-åringen har rånats på en mobiltelefon med hjälp av hot och våld. Telefonen tappades efter rånet i närheten av brottsplatsen och är tillbaka hos målsägaren. 25-åringen har utsatts för misshandel  som utövats med ett tillhygge. Tillhygget har förorsakat sårskador i ansiktet som fick sys på sjukhuset. Båda två fick skjuts till sjukhus av polisen. Det finns vissa spaningsuppslag angående misstänkt person men ingen är frihetsberövad.

01.50 ett SOS-larm kom till polisen om brand utomhus mellan Gränsliden och E4 i Linköping. Det visade sigvara innehållet i encontainer som brann utan spridningsrisk. Ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *