Hem » 25 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

25 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01.26 Halmstad, drograttfylleri
På E6 vid Halmstad Södra stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri.

04.18 Falkenberg, brand
Räddningstjänst och polis larmas till Berguvsvägen där det brinner i en kombinerad samlingslokal och förrådsbyggnad. Räddningstjänsten lyckas relativt snabbt släcka branden. Polisen bistår räddningstjänsten på platsen och kommer att spärra av för en teknisk undersökning. Brandorsaken är för närvarande oklar och polisen har inlett en förundersökning om mordbrand.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *