Hem » 25 november 01:18, Rattfylleri, Stockholm

25 november 01:18, Rattfylleri, Stockholm

Polisen stoppade och kontrollerade en personbil och dess förare på Centralbron. Vid kontrollen framkom det att föraren körde bilen utan att ha giltig behörighet samt att provet i polisens sållningsinstrument för rattfylleri gav positivt utslag.

I och med det positiva utslaget medtogs föraren för försatt utredning angående rattfylleri. I bevisinstrumentet för rattfylleri konstaterades det att hans alkoholhalt var 0.10 milligram per liter utandningsluft. 

Han är misstänkt för rattfylleri och polisen har utrett detta enligt arbetssättet snabbare lagföring. I detta ärende betyder det att den misstänkte vet om var och när han kan ta del av handlingarna. Han vet även om vilket datum det har bokats en preliminär tid och plats för huvudförhandling.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *