Hem » 24 november 19:05, Larm Inbrott, Täby

24 november 19:05, Larm Inbrott, Täby

Både väktare och polis larmas om ett pågående inbrott.

Både väktare och polis larmas om ett pågående inbrott i en villa i Viggbyholm. Personen som tagit sig in i huset syns på övervakningskameror när han hoppar ut genom ett fönster och lämnar platsen. Flera patruller söker i området men han hittas inte – däremot hittar en polishund en del gods vid spårningen. 
En anmälan om inbrottsstöld kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *