Hem » 24 november 19:04, Rattfylleri, Karlstad

24 november 19:04, Rattfylleri, Karlstad

Kvinna i 25-årsåldern misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

En patrull stoppade och kontrollerade ett fordon i centrala Karlstad och fattade misstanke om att föraren kört fordonet i påverkat tillstånd. Polisen har medtagit kvinnan för provtagning. Provet får utvisa om hon gjort sig skyldig till brott. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *