Hem » 24 november 17:41, Olaga hot, Haninge

24 november 17:41, Olaga hot, Haninge

En man som betett sig hotfullt får sina vapen omhändertagna.

En man har betett sig hotfullt mot andra personer. Polisen kontrollerar mannen och hur han mår, och efter detta tas beslut om att omhänderta mannen med stöd av lagen om psykiatrisk tvångsvård. Mannen är vapenägare och hans vapen blir omhändertagna. 
En anmälan om olaga hot mot grupp kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *