Hem » 24 november 17:21, Stöld, Stockholm

24 november 17:21, Stöld, Stockholm

En patrull åker till en bensinstation i Johanneshov där personal upptäckt att en man i 30-årsåldern stulit snus. Han har plockat på sig fem dosor som han lämnar tillbaka, men en av dosorna har han brutit förpackningen på och blir ersättningsskyldig. En anmälan om ringa stöld upprättas.
Mannen uppger att han är på resande fot och två timmar senare blir han åter aktuell då han stjäl snus i en taxfreebutik på Arlanda. Mannen hinner lämna butiken innan polis kommer fram, men hittas snart och omhändertas för fylleri. Dessutom finner patrullen ett okänt antal snusdosor på mannen.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *