Hem » 24 november 16:52, Bedrägeri, Mark

24 november 16:52, Bedrägeri, Mark

En man (75 år) uppger att han fått ett telefonsamtal från ”Klarna”. Någon har uppgift at han ska ha en okänd skuld till företaget. Det hela slutar med att mannen skickar över pengar på Swish (70000:-).

Polis åker till platsen för att upp anmälan. Oklart vilken tidpunkt brottet har inträffat. 

Polisen vill åter igen varna för denna typ av bedrägeri som tyvärr är relativt vanligt. Betala aldrig till okända personer som söker upp er via telefon eller i bostaden, lämna inte ut uppgifter och använd inte BankID på uppmaning från okända telefonörer eller besökare.   

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *