Hem » 24 november 12:12, Stöld/inbrott, Linköping

24 november 12:12, Stöld/inbrott, Linköping

09.11 polisen fick samtal om att en stöld har upptäckts vid Linköpings motorstadion. En inringare, som arbetar på platsen har upptäckt att tre motorredskap har försvunnit under natten.

Polisen har påbörjat en utredning om stöld och en brottsplatsundersökning genomförs på platsen under dagen. Det har visat sig att någon har klippt upp en grind och därefter tagit sig in till motorredskapen, två Volvo CE hjullastare L35 och en Volvo CE bandgrävmaskin EC60E som har ett uppskattat värde av ca en miljon styck. Alla tre är gula till färgen.

Polisen önskar kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser, dels i närheten av Linköpings motorstadion, dels på andra platser är motorredskapen kan ha rört sig under natten. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *