Hem » 24 november 07:47, Sammanfattning natt, Norrbottens län

24 november 07:47, Sammanfattning natt, Norrbottens län

En person har mellan 22:00 och 07:00 medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

00:18 Försök till stöld, Haparanda: Polispatrull beordras till ett industriområde i Grankullen där en personbil står parkerad. En person som tagit sig in innanför inhägnat område påträffas i ett garage. Personen tas med för förhör. En anmälan gällande försök till stöld alternativt olaga intrång upprättas.

00:20 Rattfylleri, Kiruna: När polispatrull ska stoppa och kontrollera en personbil i centrala Kiruna kör bilen iväg. Efter ett kort efterföljande stannar bilen. Föraren misstänks vara berusad och får följa med för provtagning. Föraren saknar behörighet att köra bil.

Förhör hålls och en anmälan gällande rattfylleri samt grov olovlig körning upprättas. Bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

04:54 Skadegörelse, Luleå: Polispatrull beordras till Innerstaden med anledning av en pågående skadegörelse där en man misstänks ha krossat en ruta intill en entrédörr. Mannen påträffas i trappuppgången. Spår säkras. En anmälan gällande skadegörelse upprättas. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

05:01 Trafikkontroll, Boden: Samtliga som kontrolleras på Lulevägen/Travbanegränd, Sanden, håller hastigheten.

Övrigt: Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Inga personskador rapporteras i samband med olyckorna.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *