Hem » 23 november 23:40, Stöld, Örebro

23 november 23:40, Stöld, Örebro

Kameror visar hur några är på gång att tillgripa diesel ur en grävmaskin. Tre personer syns i kameran som skickar återkommande bilder. Aktuell plats är längst in på Vältgatan vid vändplanene och där finns flera arbetsfordon. En polispatrull kör fram och en andra polispatrull kontrollerar en bil som lämnat området.

Beslut om husrannsakan i en A traktor i anslutning till platsen och personerna i denna fotograferas. En lampa som förefaller ha tillgripits från ett arbetsfordon i beslag. Fotografierna kommer nu att utredningsvägen jämföras med bilderna som kameran skickade. Tre misstänkta personer. Hund har varit behjälplig i samband med ingripandet.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *