Hem » 23 november 13:59, Trafikolycka, Lund

23 november 13:59, Trafikolycka, Lund

Uppdaterad 23 november 14:22

Buss i kollision med fotgängare, centrum.

En trafikolycka inträffar på Botulfsplatsen där en buss kolliderar med en fotgängare. Polis skickas till platsen för kontroll. Fotgängaren förs senare med ambulans till sjukhus. Kvar på platsen finns polis som ska bilda sig en uppfattning om hur olyckan gått till och detta genom att prata med inblandade personer samt vittnen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *