Hem » 23 november 12:58, Mord/dråp, försök, Åmål

23 november 12:58, Mord/dråp, försök, Åmål

I en lägenhet i centrala Åmål har en man i 55-årsåldern blivit allvarligt skadad.

Enligt personen som ringt polisen har mannen blivit knivhuggen och är allvarligt skadad. Han är förd till sjukhus i ambulans. En misstänkt gärningsman lämnade platsen men kunde snabbt gripas i närområdet. Den gripne är en man i 45-årsåldern. Två personer som befann sig i lägenheten med den skadade har hämtats till förhör som vittnen. Brottsplatsen kommer att spärras av för en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *