Hem » 23 november 10:20, Uppdatering, Lidköping

23 november 10:20, Uppdatering, Lidköping

Uppdatering gällande misstänkt människorov och grovt rån i Lidköping den 16 november.

Åklagaren har tagit beslut om att lägga ned förundersökningen gällande människorov och grovt rån i Lidköping tisdagen den 16 november. Baserat på den omfattande utredning som genomförts finns det inte längre anledning att anta att brott har begåtts.

Polisen kommer med hänsyn till de inblandade inte att kommentera utredningen ytterligare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *