Hem » 23 november 07:24, Sammanfattning natt, Västernorrland län

23 november 07:24, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Under natten har en person omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen överlämnades till sjukvård. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden: 

01:38 Våldsamt motstånd, Sundsvall
Polisen beordras till centralstation i Sundsvall med anledning av att en aggressiv man befinner sig där. Mannen misstänks ha gjort sig skyldig till våldsamt motstånd i samband med ett väktaringripande. Polisen har hållit förhör med inblandade. En anmälan gällande våldsamt motstånd upprättas. 

Övrigt: Under natten och morgonen har två viltolyckor inrapporterats i länet. En skedde på Södra Alnö, Sundsvalls kommun samt en på E4 Husån, Husum, Örnsköldsviks kommun. Inga personskador har inrapporterats. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *