Hem » 23 november 06:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

23 november 06:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 35-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Natten i polisområdet har förflutit utan några större våldsbrott. Inträffar gör dock viltolyckor hela tiden, givetvis mest på morgonkanten.  Polisen har kontrollerat fordon och dess passagerare mestadels utan anmärkning. Vidare har patrullerna hanterat fylleri, mindre stölder och bråk.

 Misstänkt anlagd brand i Brandkärr

21:48 Polisen och räddningstjänsten kallades till Brandkärrsvägen i Nyköping med anledning av rökutveckling i ett garage. Det visade sig vara en fullt utvecklad brand i stor del av garagelängan. Händelsen drog till sig många intresserade. Inga kända personskador.

Polisen har efter fynd på platsen upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *