Hem » 22 november 20:42, Misshandel, Hallands län

22 november 20:42, Misshandel, Hallands län

Misshandel i relation, Polisområde Halland.

En kvinna ringer polisen då hon låst in sig i ett rum efter att ha blivit misshandlad av sin man. Han ska bland annat ha slängt ner henne på golvet så hon har fått ont i ena höften. Hon uppger även att hon blivit misshandlad vid tidigare tillfällen när mannen varit berusad. Kvinnan säger sig inte behöva ambulans. När polisen kom till platsen kunde mannen gripas i bostaden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *