Hem » 22 november 20:04, Stöld/inbrott, Eskilstuna

22 november 20:04, Stöld/inbrott, Eskilstuna

17:11 Polis larmades till en villa strax söder om Eskilstuna med anledning av ett pågående inbrott. Ägaren ska ha kommit hem, noterat att altandörren varit söderslagen och därefter hört ljud från bostaden. En misstänkt person ska också ha avvikit från platsen. 

17:29 Flera polispatruller och hundpatrull involverades i ärendet och hundpatrullen fick upp ett spår vid ett skogsområde i närheten av villan. Vid 17:40-tiden kunde också en misstänkt man i 25-årsåldern gripas.

19:03 Mannen är i nuläget misstänkt för grov stöld genom inbrott. Bostaden har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Det är ännu oklart vad stöldgodset bestått av. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *