Hem » 22 november 09:26, Misshandel, Göteborg

22 november 09:26, Misshandel, Göteborg

En man blir misshandlad på Hjalmar Brantingsplatsen.

Vi får under förmiddagen larm om två personer som bråkar vid en hållplats på Hjalmar Brantingsplatsen. Polis åker till platsen. Ena personen har då lämnat. Den andra personen är kvar. Patrullen kör mannen till sjukhus för kontroll. Inga uppgifter om allvarligare skador. De upprättar samtidigt en anmälan om misshandel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *