Hem » 22 november 09:17, Uppdatering, Karlstad

22 november 09:17, Uppdatering, Karlstad

Mannen är fortfarande inte hittad och polisen söker i ett område öster om Klarälven där man utgår ifrån mannens bostad och därefter ett antal kilometer framförallt norrut. Polisen är på plats med bland annat hundförare i området och det kommer även att finnas en helikopter på platsen.

Polisen har hjälp av militär personal och under dagen kommer Missing people troligtvis hjälpa till i sökandet. Starttid och brytpunkt för Missing peoples arbete är ännu inte fastställt.

Gällande frågor från media kan man, från klockan 09.30, ringa till Lars Hedelin som är presstalesperson. Han kommer i vart fall i ett inledningskede att befinna sig på polishuset i Karlstad och han nås på telefonnummer 010-563 67 15.

Även idag vädjar vi till att allmänheten inte själva går ut i skogen för att söka efter den försvunna mannen utan att man i så fall kontaktar Missing People så att sökandet blir organiserat. Detta för att vi ska kunna vara säkra på att alla områden är genomsökta på ett korrekt sätt samt att man riskerar att störa våra hundars sökning om man ger sig ut i området på egen hand

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *