Hem » 22 november 07:29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

22 november 07:29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

23:27 Viltolycka, Kramfors
Polisen kontaktas gällande en viltolycka som skett på riksväg 90 Hällsjö, Bollstabruk. En personbilist har kolliderat med ett rådjur. Inga personskador har uppstått. Det är oklart om djuret skadades, det lämnade platsen. Eftersöksjägare kallas ut.

00:15 Drograttfylleri, Sollefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Sollefteå. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning. Förutom drograttfylleri gäller misstankarna också grov olovlig körning då mannen saknar behörighet att köra. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *