Hem » 22 november 07:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

22 november 07:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Under sen kväll har en person medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. Utöver detta har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott. 

06:18 Trafikkontroll, Piteå
Polisen har haft en trafikkontroll i centrum, på Timmerleden. Cirka 40 trafikanter kontrollerades och samtliga var utan anmärkning.

Övrigt: Under natten och morgonen har tre viltolcykor/renpåkörningar rapporterats till polisens ledningscentral. En skedde på E10 Överkalix, en på riksväg 97 Harads, Bodens kommun och en på Älvbrovägen, Bergnäset, Luleå kommun. Inga personskador har uppstått.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *