Hem » 22 november 06:38, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22 november 06:38, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:10 Rattfylleri, Borås
En patrull stoppar en bil på riksväg 40 vid Nabbamotet. Föraren var nära att backa på patrullen i samband med stoppet. Han omhändertas för kontroll  misstänkt för drograttfylleri, samt brott mot knivlagen och narkotikabrott eget bruk och innehav.

23:45 Rån, Göteborg
En man går ut för att slänga soporna på Vårvädersgatan. I samband med detta kommer det fram två gärningspersoner. En av dem trycker en kniv mot mannens mage och de tilltvingar sig ett guldhalsband. Gärningspersonerna försvinner från platsen. Polis och ambulans larmas dit. Mannen har enligt uppgift inga allvarligare skador, men är chockad.- Polis söker i området utan att anträffa någon misstänkt. En anmälan om rån är upprättad.

23:49 Trafikolycka, Göteborg
Vi får in ett larm om att en personbil har voltat på Gråbovägen. Ambulans, räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga uppgifter om att någon är förd till sjukhus. Bilen bärgas och patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

01:07 Trafikolycka, Munkedal
Vi får in ett larm om att föraren av en personbil har kolliderat med en älg p E6 vid Slatkällan. Ambulans, räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga uppgifter om personskador. Patrullen skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *