Hem » 21 november 09:33, Misshandel, Västra Götalands län

21 november 09:33, Misshandel, Västra Götalands län

Polis kallas till en bostad i Göteborg efter det att grannar hört ljud från bostaden som gör att man tror att det pågår en misshandel av en kvinna. Polispatrull till platsen och insatsstyrkan följer med.

Under tiden som polis åker mot adressen så framkommer att kvinnan ska ha tagit sig ut ur bostaden. En man kvar inne i bostaden, misstänkt för misshandel. Detta bekräftas av kvinna som anträffas utanför, offret. Inga kända skador då det gäller denna kvinna. 

Insatsstyrkan genomför en insats på platsen/husrannsakan. Den man som misstänks för misshandel kan gripas. Anmälan upprättas.  

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *