Hem » 21 november 08:15, Sammanfattning natt, Jämtlands län

21 november 08:15, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Nio personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:43 Brand, Ragunda
Polis kallas till en adress i trakten av Krångede med anledning av larm om brand i mindre byggnad. Det finns inga uppgifter om personskador. En anmälan gällande brand utan misstanke om brott ska upprättas.

02:25 Rattfylleri, m.m., Östersund
Polis ska stoppa och kontrollera en bil i Östersund. Föraren stannar inte direkt utan ett förföljande sker. Bilen, som är en a-traktor, åker av vägen i en kurva. Det finns inga uppgifter om personskador. Föraren, som är i övre tonåren, misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri, olovlig körning, brott mot knivlagen, ringa narkotikabrott eget bruk samt för att ej ha stannat på polismans tecken. Vårdnadshavare kontaktas. Anmälan upprättas och körkortet omhändertas.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *