Hem » 21 november 08:13, Sammanfattning natt, Jönköpings län

21 november 08:13, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. 15 personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, drograttfylleri eller för att ha uppträtt stökig i krogmiljön. Händelser i urval:

23.19 Polisen fick samtal om ett rån vid resecentrum i Jönköping. En man hade tagit en mobiltelefon från en tjej i 15-årsåldern. Både hon och en jämnårig tjej i samma ålder, som var i sällskap, blev slagna av mannen i samband med detta. Polisen har hållit förhör. I nuläget finns ingen frihetsberövad. Ingen av tjejerna ska ha blivit allvarligt fysiskt skadade.

00.34 Det kom larm om en skadad man vid en cykel, på Östra Bergsgatan i Tranås. Polis och ambulans kom dit. Det var oklart vad som hade hänt, om mannen hade kört omkull på cykel eller blivit påkörd av någon som kört vidare. Mannen var medvetslös och kördes med ambulans till sjukhus. Polisen skriver en anmälan om smitning från trafikolycksplats för att utreda om brott låg bakom händelsen.

05.44 En polispatrull meddelade att de hade stoppat en bilist på E4 genom Jönköping, vid Ekhagen. Föraren hade kört i 111 km/h på en sträcka där max tillåtna hastighet är 80 km/h. Mannen som körde fick sitt körkort omhändertaget och 3600 kr i böter. Han är i 30-årsåldern.
Strax innan hade ytterligare en bilist blivit av med körkortet på samma sträcka. En man i 35-årsåldern körde i 117 km/h och fick dessutom böter på 4000 kr.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *