Hem » 21 november 08:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

21 november 08:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 07. En person har gripits, se notis nedan. Elva personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan eller psykisk ohälsa.

Det finns inget avgörande nytt att säga om mordförsöket i Fröslunda, Eskilstuna, under lördagseftermiddagen. Ingen har gripits och polisens presstjänst har ingen ny information om skadeläget, frågor om skadeläget får ställas till sjukvården. Polisens arbete har fortsatt under natten med bland annat förhör.

02.14 Det kom larm om en trafikolycka på Malmköpingsvägen i Eskilstuna. En bilist hade kört av vägen och hamnat i diket. En lyktstolpe var nedkörd. Polis kom dit. Föraren blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet. Mannen som körde är i 30-årsåldern. Han togs med för ytterligare provtagning, misstänkt för rattfylleri. Körkortet omhändertogs. Mannen klagade smärta i ryggen och kontrollerades på sjukhus. Bilen behövde bärgas.

02.37 En polispatrull på Östra Trädgårdsgatan meddelade att en man hade gripits, misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman, samt ringa narkotikabrott. Mannen är i 30-årsåldern.

06.21 Det kom larm om en viltolycka på riksväg 55 mellan Sköldinge och Valla, Katrineholm. En bilist hade krockat med en kronhjort. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades dit. Vägen stängdes av initialt under räddningsarbetet. Föraren av bilen fördes till sjukhus med ambulans, en kvinna i 50-årsåldern. Hon var vaken och talbar. Djuret dog. Bilen behövde bärgas.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *