Hem » 21 november 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

21 november 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Kl 22.17 Halmstad, smitning från trafikolycksplats/moped/misshandel
Larm om en trafikolycka vid Nyvången i Vallås. En kvinna uppges blivit påkörd av en mopedist som sedan smitit från platsen. Två personer på mopeden som beskrivs som unga pojkar. Polis och ambulans larmas till platsen. Kvinnan uppger att hon blivit medvetet påkörd då hon kom cyklande. Ambulanspersonal på plats kontrollerar skadorna som begränsas till skrubbsår. Anmälan om misshandel upprättas. Mopeden inte återfunnen. 

Kl 23.55 Falkenberg, bilbrand
Larm om en brinnande bil i området kring Falkagård. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga personskador. Bilen släckt och polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand.  

Kl 02.37 Falkenberg, bilbrand
Larm återigen om bilbrand vid Falkagård. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Branden släckt. Inga kända personskador. Anmälan upprättas med rubricering skadegörelse genom brand. Det finns uppgifter om att unga killar ska ha lämnat platsen strax efter det att det börjat brinna. Ingen gripen.

Kl 05.02 Varberg, singelolycka med personbil
Lasrm om att en personbil ska ha kört av vägen vid länsväg 816, Rävastorp. Bilen uppges ha voltat. Räddningstjänst, ambulans larms till platsen. En person avförs från platsen till Varbergs sjukhus, okänd skadebild. Föraren misstänks för drograttfylleri, olaovlig körning smat ringa narkotikabrott. Han medtogs för preovtagning. två personer i bilen.   

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *