Hem » 21 november 00:36, Skadegörelse, Karlshamn

21 november 00:36, Skadegörelse, Karlshamn

Polis skickas till Drottninggatan/Vinkelgatan med anledning av larm om skadegörelse. Två män uppges gå omkring och slå på bilar. När patrullerna anländer till platsen anträffas de två misstänkta och omhändertas enligt LOB.

Männen, som är i 40-årsåldern, misstänks ha åsamkat kraftiga skador på sex personbilar. Skadorna har uppståt till följd av sparkar och slag. Männen misstänks även ha fått loss en vägskylt som de använt som tillhygge. De misstänks även för att ha krossat ett skyltfönster till ett företag. 

Patrullerna dokumeterar skadorna och håller förhör med vittnen. En anmälan om flera fall av skadegörelse är upprättad. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus för hela Blekinge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *