Hem » 20 november 10:04, Åldringsbrott, Bollnäs

20 november 10:04, Åldringsbrott, Bollnäs

Polisen får in samtal från en kvinna i 90-årsåldern som sade att en okänd man knackat på hennes dörr och sagt att han skulle kontrollera hennes element. Kvinna släppte in mannen som gick runt i lägenhetens rum. Mannen ska sedan ha lämnat lägenheten.

Polis beordras till platsen. I nuläget verkar det inte som att mannen fick med sig något från lägenheten. En anmälan om försök till stöld har skrivits. 

Klockan 12:46 samma dag får polisen in ytterligare uppgifter om ett liknande brott. En kvinna i 85-årsåldern, som bor i Bollnäs, ska tidigare i veckan har fått besök av en man som uppgav att han ville komma in och prata. När mannen lämnade lägenheten upptäckte kvinnan att hennes handväska var stulen. En patrull som beordrades till platsen har skrivit en anmälan om stöld. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *