Hem » 20 november 18:39, Övrigt, Stockholms län

20 november 18:39, Övrigt, Stockholms län

Personalen på ledningscentralen fick veta att vännerna hade sökt väninnan under dagen och nu varit utanför hennes lägenhet under drygt en timme. De hade om vartannat ringt på dörren och till hennes mobiltelefon.

Polisen kontaktade de sjukhus som finns i regionen för att se om den eftersökta kvinnan i 30-års åldern var inskriven. Personalen på ledningscentralen försökte även nå kvinnans föräldrar för att se om de visste var deras dotter befann sig. 

Efter ungefär en halvtimme fick polisen kontakt med kvinnan som berättade att hon mådde bra. Hon var inte hemma och hennes mobiltelefon var trasig. Personalen på ledningscentralen talade om att det var vännerna som kontaktat polisen efter att de inte fått kontakt med henne under dagen. 

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *