Hem » 20 november 08:18, Sammanfattning natt, Västernorrland län

20 november 08:18, Sammanfattning natt, Västernorrland län

En person har, utöver nedanstående, mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

00:39 Trafikolycka, Sundsvall: Polispatrull beordras till Essvik där en person blivit påkörd. Personen förs till sjukvård med oklart skadeläge.

01:01 Trafikbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till Inre Hamnen där det spelas hög musik från fordon. En förare får en tillsägelse om att hålla ljudvolymen nere samt en ordningsbot då fordonet har körförbud.

01:18 Skadegörelse, Sundsvall: Polispatrull beordras till en restaurang i Stenstan där en man uppges ha gjort repor på en annan persons mobiltelefon. En anmälan gällande skadegörelse upprättas. Den misstänkte mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:45 Misshandel, Örnsköldsvik: Polispatrull beordras till en krog i Örnsköldsvik med anledning av ett bråk. En man misstänks ha slagit en annan. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas. Den misstänkte mannen samt ytterligare en man omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *