Hem » 20 november 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

20 november 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Kl 01.54 Falkenberg, brand i övergiven byggnad
Ett larm kommer till polisen om fullt utvecklad band i en fastighet som tidigare var motell i Skrea. Fastigheten ligger på Skreavägen (gamla E6), fastigheten har stått tom i många år. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till till platsen. Byggnaden uppges vara övertänd. Räddningstjänsten släcker branden och området spärras av. En del av fastigheten klara sig med den andra brinner ner. Inga kända personskador. Då det inte går att avgöra hur branden startat inleds förundersökning med rubricering mordbrand.  

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *