Hem » 20 november 00:25, Stöld/inbrott, Malmö

20 november 00:25, Stöld/inbrott, Malmö

Inbrott i butik, centrum.

Polis skickas till Spiggans plats med anledning av ett inbrottslarm i en butik. Två obehöriga personer syns på platsen. Ytterdörren till butiken är sönderslagen och gods är tillgripet. De misstänkta är inte kvar på platsen och polisen söker efter dem med bland annat hund. 

En brottsplatsundersökning genomförs och en anmälan om stöld upprättas. Det är i nuläget oklart vad som har tillgripits. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *