Hem » 19 november 19:47, Mord/dråp, försök, Oskarshamn

19 november 19:47, Mord/dråp, försök, Oskarshamn

Larm inkommer om en skadad man i centrala Oskarshamn. Han ska ha tillfogats stick- eller skärskador. Polis och ambulans skickas till adressen och mannen förs med ambulans till sjukhus. Polisen har ingen närmare information om hans skadeläge.

Under natten grips en kvinna, misstänkt för att ha tillfogat mannen hans skador. Kvinnan är numera anhållen. Det finns en relation mellan parterna sedan tidigare.

Den misstänkta brottsplatsen har under natten varit avspärrad och polisens tekniker har arbetat på platsen. Avspärrningarna är nu hävda. Ärendet rubriceras som försök till mord och är överlämnat till åklagare. Med hänsyn till förundersökningssekretess kan ingen mer information lämnas i nuläget. 

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *