Hem » 19 november 22:32, Rån, Stockholm

19 november 22:32, Rån, Stockholm

En pojke i tonåren hotas och rånas i Kista.

Tre gärningsmän har hotat att använda pistol och rånat en pojke i 15-årsåldern i närheten av tunnelbanan i Kista. Gärningsmännen tvingade bland annat till sig en elsparkcykel och telefon innan de lämnade platsen. Vid en kontroll på ett tunnelbanetåg som inkommer i Hallonbergen anträffar polisen två personer vars signalement överensstämmer med uppgifterna från rånet. Det rör sig om en man i 18-årsåldern och en pojke i 15-årsåldern. Vid kontroll hittas en leksaks-/kolsyrepistol och båda personerna grips misstänkta för rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *