Hem » 19 november 20:15, Skottlossning, Stockholm

19 november 20:15, Skottlossning, Stockholm

Polisen får många samtal om en pågående skottlossning i Farsta. Patruller finns i närområdet och strax bekräftas misstankarna om skottlossning genom vittnen och fynd av skotthål i ett flerbostadshus. En större avspärrning sätts upp på Nykroppagatan samtidigt som polisen söker efter gärningsmännen med ett flertal patruller, hund och helikopter.
Ingen skadad person har anträffats och brottet rubriceras i nuläget som grovt vapenbrott.
Det är inte känt varför skottlossningen skett eller om den riktats mot någon person.
Förutom det konkreta sökandet efter gärningsmän arbetar polisen med dörrknackning och teknisk undersökning. I arbetet har ett par personer blivit medtagna på förhör, men ingen har gripits eller misstänks för brott.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *