Hem » 19 november 18:17, Brand, Stockholm

19 november 18:17, Brand, Stockholm

Räddningstjänsten begär hjälp från polisen vid en befarad vindsbrand.

Räddningstjänsten undersöker tak och vind på ett flerbostadshus på Engelbrektsgatan. Det är disigt i huset och luktar brandrök och det är gnistbildning på taket. Polis tillkallas för att biträda. Engelbrektsgatan stängs av för trafik mellan Karlavägen och Birger Jarlsgatan. Polisen genomför även en dörrknackning i huset för att se om någon eldat i en öppen spis eller liknande.
Kl 19:08 har ingen brand hittats och insatsen avslutas.
Det är oklart om någon anmälan kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *