Hem » 19 november 17:43, Rån övrigt, Upplands-bro

19 november 17:43, Rån övrigt, Upplands-bro

En snattare blir misstänkt för rån efter att ha gjort motstånd.

Utomhus i Bro centrum kommer en butikskontrollant ikapp en snattare och brottar ner denne. En privatperson hjälper till genom att ringa polisen. Den misstänkta snattaren är en man i 30-årsåldern och då mannen gjort motstånd skrivs en anmälan om rån i motvärnsfallet. Gripandet hävs vid 19-tiden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *