Hem » 19 november 16:40, Rattfylleri, Skövde

19 november 16:40, Rattfylleri, Skövde

Föraren av en personbil omhändertas misstänkt för rattfylleri. Nära att köra på en person på en cykelväg.

Vi får larm om att föraren av en personbil kört av vägen på Komponentvägen. Bilen har hamnat i diket. Ambulans, räddningstjänst och polis larmas till platsen. Ytterligare ett samtal kommer in. En kvinna uppger att hon mött bilen på en cykelväg och fick hoppa undan för att inte bli påkörd. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri. Inga uppgifer om att någon har kommit till skada i samband med händelsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *