Hem » 19 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

19 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:48 Mord/Dråp försök, Göteborg
Polis larmades om ett bråk i en bostad på Utåkersgatan i Kålltorp i Göteborg. Målsägare i 25-åråldern anträffades i bostaden med skador av ett tillhygge som troligtvis uppkommit i samband med bråket. Målsägaren avfördes till sjukhus med ambulans, han var allvarligt skadad. En man i 20-årsåldern kunde gripas på platsen som misstänkt för försök till mord. Polisen arbetar nu med Förundersöknings åtgärder så som förhör, fastställande av händelseförlopp, dokumentation och teknisk undersökning.

02:09 Rån, Borås
En kvinna i 75-årsåldern som sökte vård på sjukhus i Borås uppgav att hon tidigare i veckan blivit rånad och misshandlad av flera personer. Kvinnan uppgav att hon rånats och misshandlats under pistolhot i sin bostad. Polis kallades till platsen och en anmälan om grovt rån togs upp av patrullen. Polisen arbetar nu vidare med ärendet för att fastställa händelseförlopp och inhämta bevis.

04:39 Motorfordon stöld, Strömstad
Polis larmades om en stöld av ett motorfordon på Oslovägen i Strömstad. Polispatrullen blev på invinkade av chauffören av ett VTD-fordon (personbil) som blivit stulet av en man. Polispatrullen fick syn på fordonet och lyckades stoppa det i fordonet satt en man som bjöd polispatrullen motstånd vid omhändertagandet, Polispatrullen tvingades handfängsla mannen som var märkbart berusad. Mannen misstänktes för rattfylleri och tillgrepp av fortskaffningsmedel och greps. Mannen vägrade vid gripandet att uppge sina personuppgifter.

   

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *