Hem » 19 november 02:57, Stöld, Danderyd

19 november 02:57, Stöld, Danderyd

Hon som ringde till polisen hade ropat på personerna som hon såg på ett tak i Djursholm. Personerna hade då avbrutit det de höll på med, tagit sig ner från taket och lämnat platsen i en personbil. 

Polisen som var på platsen sökte efter personerna och personbilen utan resultat. Ungefär en timme senare kommer personbilen som nu har ett släp påkopplat tillbaka till fastigheten. När personbilen lämnar igen gör den det i riktning mot E18.

Polisen stoppade och kontrollerade personbilen på E18 vid trafikplats Danderyd sjukhus. De två männen greps misstänkta för stöld och den koppar som fanns på släpet är taget i beslag. Vid kontroll av släpets registreringsnummer kom det fram att det var anmält som stulet.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *