Hem » 18 november 17:41, Trafikolycka, personskada, Gävle

18 november 17:41, Trafikolycka, personskada, Gävle

Personal från akutmottagningen i Gävle kontaktar polisen då en kvinna inkommit med skador efter en olycka. Kvinnan, som är i 40-årsåldern, ska ha blivit påkörd av en personbil i samband med att hon har cyklat på ett övergångsställe. Kvinnan ska inte ha känt av några skador strax efter olyckan, men har senare börjat få ont och då tagit sig till sjukhus.

En polispatrull beordras till akuten för att höra kvinnan. Polisen gör också ett besök på platsen där olyckan ska ha inträffat. Polisen kommer att utreda vidare för att se om det föreligger något brott i samband med olyckan.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *