Hem » 18 november 16:34, Rån, försök, Göteborg

18 november 16:34, Rån, försök, Göteborg

I Rannebergen har en man i 20-årsåldern blivit utsatt för ett rånförsök.

Han har blivit hotad med kniv av en annan svartklädd man. Han fick en rispa i jackan av kniven men klarade sig i övrigt utan skador. Rånaren sprang från platsen utan att få med sig något. Polisen har varit och pratat med mannen och tagit uppgifter för en anmälan om försök till rån. Ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *