Hem » 18 november 16:08, Misshandel, Leksand

18 november 16:08, Misshandel, Leksand

En kvinna som överfölls av en man. Strax därpå överfaller mannen en annan kvinna. Ytterligare en person visar sig därefter också ha angripits med käkskador som följd. Ambulansbehov varför ambulans tillkallas. Därefter övermannas mannen som förefaller ha någon slags psykos av allmänheten tills polis anländer. 

Gärningsmannen är en man i 25 års åldern. De båda angripna kvinnorna är i 70 års åldern respektive 45 års åldern. Gärningsmannen gripen och förd till sjukhus då han åsamkat sig själv skador som behöver ombesörjas först. En av de angripna kvinnorna undersökt på plats av ambulans. 

Beslut har tagits om brottsplatsundersökning och husrannsakan i ärendet. Händelsen rubriceras som misshandel alternativt grov misshandel i nuläget. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *