Hem » 18 november 14:10, Arbetsplatsolycka, Norrtälje

18 november 14:10, Arbetsplatsolycka, Norrtälje

Två män stjäl bilbatterier och kör sedan i diket.

Två män stjäl gamla bilbatterier från en privatperson strax väster om Bergshamra och kör sedan i diket. Männen springer sedan ut i terrängen och för att hitta dem använder polisen helikopter. Helikoptern hittar de båda männen som förgäves försöker gömma sig i stort sett i samma ögonblick som den kommit till platsen. En av männen grips av en patrull och den andra tar till flykten längre ut i skogen men kan också gripas efter en språngmarsch.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *