Hem » 18 november 11:23, Bedrägeri, Halmstad

18 november 11:23, Bedrägeri, Halmstad

Bedrägeri mot äldre person i Nyhem (Åldringsbrott)

En kvinna född -27 boende i Nyhem kontaktar polisen om att hon under gårdagen fått ett telefonsamtal från en okänd man angående ett lån. Strax därefter kommer en kvinna och hämtar hennes bankomatkort (ca kl 19.30). Oklart om det har förekommit några uttag på kontot. 

Polispatrull till bostaden för att upprätta anmälan.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *